Πέμπτη 30 Ιουνίου 2016

Ψήφισμα συμπαράστασης στους εργαζόμενουςτου Athens Ledra

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ
ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ATHENS LEDRA

Εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας στο δίκαιο αγώνα σας απέναντι στην εργοδοσία. Ο όμιλος  Παρασκευαϊδη για να διαφυλάξει τα κέρδη που έχτισε όλα αυτά τα χρόνια, αφού δημιούργησε τεράστιες οφειλές σε ασφαλιστικά ταμεία, προσπαθεί να απαλλαγεί από τις υποχρεώσεις του απέναντι σας. Με σύμμαχο το πτωχευτικό δίκαιο προσπαθεί να ξελασπώσει και να παραδώσει το ξενοδοχείο στον επόμενο ιδιοκτήτη, με εργαζόμενους χωρίς εργασιακά δικαιώματα που θα αμείβονται με μισθούς πείνας.

Ξέρουμε όμως ότι δεν θα λυγίσετε ! Το έχετε αποδείξει όλα αυτά τα χρόνια και ιδιαίτερα τον τελευταίο μήνα, μετά την αναστολή λειτουργίας του ξενοδοχείου. Δεν είσαστε μόνοι σας ! Καθημερινά εκατοντάδες εργαζόμενοι αντιμετωπίζουν την επιθετικότητα των αφεντικών και τη συνεχιζόμενη λιτότητα από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ που δεν διστάζει να βάζει στο στόχαστρο τα εργασιακά μας δικαιώματα.

Ο μόνος δρόμος που μπορεί να τους σταματήσει, για να κερδίσουμε όχι μόνο αυτά που μας αφαίρεσαν αλλά και όλα όσα μας ανήκουν, είναι ο δρόμος του συντονισμένου αγώνα της τάξης μας στους χώρους δουλειάς και στις γειτονιές μας.

Δηλώνουμε ότι θα προσπαθήσουμε να συμπαρασταθούμε έμπρακτα στον αγώνα σας, για όσο διάστημα χρειαστεί !

ΛΑΪΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΠΛΑΤΕΙΑΣ Ν. ΣΜΥΡΝΗΣ
ΨΗΦΙΣΜΑ  ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ   -  Ν. Σμύρνη  30/06/16