Σάββατο 11 Οκτωβρίου 2014

ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΑΡΝΗΣΗ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ Ο ΕΝΦΙΑ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ

Η παραπαίουσα κυβέρνηση αγωνιά να μαζέψει μήνα το μήνα τον ταξικό άδικο φόρο που επέβαλε. Ήδη ένα 1.000.000 πολίτες, δηλαδή 1 στους 6, εκτιμάται ότι δεν πήγε στις τράπεζες για να πληρώσει την 1η δόση. Ακόμη περισσότεροι-ες να μην πληρώσουμε τη  2η δόση !

Δεν θα πληρώσουμε γιατί δεν έχουμε. Με τη μόνιμη φοροληστεία, την απλήρωτη εργασία, την ανεργία,  τις περικοπές κοινωνικών αγαθών,  η άρνηση πληρωμής είναι πλέον όρος επιβίωσης αλλά και αξιοπρέπειας.

Δεν θα πληρώσουμε γιατί ξέρουμε ότι όλα αυτά τα χρήματα πηγαίνουν στις τσέπες τραπεζιτών και τοκογλύφων δανειστών και όχι για τις λαϊκές ανάγκες, για ένα χρέος που δεν είναι δικό μας.

Δεν θα πληρώσουμε γιατί ο ΕΝΦΙΑ είναι μια βάρβαρη επίθεση στο δικαίωμα της λαϊκής οικογένειας στη στέγη. Σε συνδυασμό με την επικείμενη απελευθέρωση των πλειστηριασμών θέλουν να κάνουν αβάστακτη τη μικρή ιδιοκτησία για τους πολλούς, ώστε να συγκεντρωθεί στα χέρια των λίγων.

Η μοιρολατρία δεν μας ταιριάζει, δεν θα πηγαίνουμε με σκυμμένο το κεφάλι κάθε μήνα στα γκισέ των τραπεζών. Δεν τους φοβόμαστε, να ανασυνταχτούμε. Από εμάς εξαρτάται αν ο ΕΝΦΙΑ θα γίνει ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ τους.  Αυτοί θα καταρρεύσουν αν αντισταθούμε τώρα !

Σημείωση : Όσο και αν τα παπαγαλάκια προσπαθούν να τρομοκρατήσουν, η επιβάρυνση για τους δύο πρώτους μήνες καθυστέρησης είναι μόνο 0,73% πάνω στη δόση, ανά μήνα. Μόνο για το ποσό που έχει καταστεί ληξιπρόθεσμο πάνω από δύο μήνες, θα υπάρχει εφάπαξ επιβάρυνση 10% και στη συνέχεια ανά μήνα επιβάρυνση 0,73% μέχρι τη συμπλήρωση ενός έτους.

ΛΑΪΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΠΛΑΤΕΙΑΣ Ν.ΣΜΥΡΝΗΣ
http://plateians.blogspot.com