Πέμπτη 7 Μαρτίου 2013

Πρόσκληση σε ανοιχτή σύσκεψη

Προς
κάθε σωματείο, δημοτική κίνηση, σύλλογο, επιτροπή
που αντιτίθεται στα χαράτσια και στη φοροληστεία

 Τα χαράτσια και οι φόροι που επιβάλλονται από την κυβέρνηση και την τρόικα σε βάρος των λαϊκών στρωμάτων, σε συνδυασμό με την ανεργία, την περικοπή μισθών και συντάξεων, τις αυξήσεις στις τιμές των κοινωνικών αγαθών, έχουν οδηγήσει μεγάλα κομμάτια της κοινωνίας όχι μόνο να μη μπορούν να πληρώσουν,  αλλά να μην έχουν ούτε τα απαραίτητα για την επιβίωση.
Αυτή η κατάσταση χρειάζεται να πάρει τέλος, πριν οδηγηθούμε σε ακόμα μεγαλύτερη ανθρωπιστική κρίση. Προϋπόθεση είναι όλοι οι φορείς, που αντιτίθενται σε αυτή την πολιτική, να ενώσουμε τις προσπάθειες μας και  να συντονίσουμε τις κινητοποιήσεις μας.
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για την πρωτοβουλία, που έχει ξεκινήσει από Συντονισμό Συλλογικοτήτων Αττικής, με στόχο ο Απρίλης να γίνει μήνας προειδοποιητικής λαϊκής στάσης πληρωμών. Ο μήνας Μάρτης να είναι μήνας καμπάνιας και προετοιμασίας για τη στήριξη της πρωτοβουλίας.
Σας καλούμε σε σύσκεψη την Τρίτη 12/3/2013, στις 19:30 στην οδό Ραιδεστού 32-34 για να συζητήσουμε προτάσεις και δυνατότητες κοινής δράσης.