Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2013

Κόλλα την εφορία στον τοίχο

Όλοι/ες στη ΔΟΥ Ν. Σμύρνης την Πέμπτη 31 Ιανουαρίου στις 8 : 00 π.μ.

·        Δεν έχουμε και δεν πληρώνουμε το φοροληστρικό χαράτσι (ΕΕΤΗΔΕ του 2011) με προθεσμία καταβολής τις 31/1/2013. Δηλώνουμε έτσι τη συνεχή και διαρκή ανυπακοή μας.


·        Συμμετέχουμε μαζικά σε εκδήλωση-διαμαρτυρία που θα πραγματοποιηθεί στην εφορία της Ν.Σμύρνης στις 31/1 στις 08:00 π.μ., όπου ερχόμαστε μαζί με τη φωτοτυπία του ληξιπρόθεσμου εκκαθαριστικού της εφορίας που αφορά το ΕΕΤΗΔΕ του 2011 και το κολλάμε στον τοίχο της εφορίας. Τους επιστρέφουμε απλήρωτα τα φιρμάνια τους!

·        Δεν πληρώνουμε όχι μόνο γιατί δεν έχουμε αλλά και γιατί δε θέλουμε.

·        Δε θέλουμε να στηρίξουμε τις επιλογές και τις αυθαιρεσίες αυτής της άθλιας συγκυβέρνησης που στοχεύει συστηματικά στη φτωχοποίηση της χώρας, που καταρρακώνει και εξαθλιώνει τη ζωή μας, που μας οδηγεί στη φτώχεια, την εξαθλίωση και την αναξιοπρέπεια.

·        Σήμερα, με αυτούς τους όρους, η άρνηση πληρωμής είναι πλέον όρος επιβίωσης και στάση ζωής.

·        Συνεχίζουμε να αρνούμαστε την καταβολή του ΕΕΤΗΔΕ του 2012.

·        Θυμίζουμε σε όλους την προ ενός μηνός νίκη του κινήματος άρνησης πληρωμών, που ακύρωσε με την ενεργοποίηση των γνωστών μηχανισμών ο Στουρνάρας. Η νίκη αυτή, γιατί μη γελιόμαστε, περί νίκης πρόκειται, τους τρομοκράτησε και απέδειξε ότι ο αδιάλειπτος και συλλογικός αγώνας, πάντα έχει και πάντα θα έχει αποτέλεσμα.

·        Απαιτούμε την κατάργηση του χαρατσιού.

·        Σας καλούμε να σκεφτείτε σαν πολίτες και να συμμετάσχετε στη συλλογικότητα της λαϊκής συνέλευσης της πόλης μας, ώστε όλοι μαζί ν’ αγωνιστούμε ενάντια στη βαρβαρότητα της κοινοπραξίας Ν.Δ, ΠΑ.ΣΟ.Κ., ΔΗΜ.ΑΡ και των διεθνών στηριγμάτων τους (Ε.Ε.,Δ.Ν.Τ.) αλλά και για να χτίσουμε ένα δίκτυο αλληλεγγύης μεταξύ μας.

·        Μην ξεχνάς ότι είσαι κι εσύ κρίκος της αλυσίδας και ότι αυτός ο αγώνας είναι και δικός σου αγώνας και δεν μπορεί να δοθεί παρά μόνο από εσένα.

·        Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε ν’ απευθύνεστε στο τηλ: 6944432446.
                           
                                         Όποιος αγωνίζεται, μπορεί και να ηττηθεί
                                        Όποιος δεν αγωνίζεται, έχει ήδη ηττηθεί!!!
                                                                                 Μπέρτολτ Μπρέχτ