Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2012

ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ / ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΔΗΜΟΥ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ 2/11/2012

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η
ΞΕΚΙΝΑΜΕ …. ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ …
Φίλε Νεοσμυρνιώτη, Φίλη Νεοσμυρνιώτισσα,
Οι εργαζόμενοι στο Δήμο Νέας Σμύρνης στέλνουμε δυνατό αγωνιστικό μήνυμα, σε όλους εσάς, ότι δεν αντέχουμε πλέον να παρακολουθούμε αδρανείς την πολύμηνη φαρσοκωμωδία που συνεχίζεται στις πλάτες όλων μας, από την τρικομματική συγκυβέρνηση και την Τρόικα με σκοπό την εξαθλίωση της Ελληνικής κοινωνίας και την πλήρη καταστροφή και παράδοση της χώρας.
Όπως θα έχετε καταλάβει μέχρι σήμερα μεθοδεύτηκε και υλοποιήθηκε το μεγαλύτερο μέρος του σχεδίου που καταλήγει στην εξαφάνιση κάθε έννοιας κοινωνικού κράτους, περικόπτοντας δραματικά από τους Δήμους τους αναγκαίους πόρους για τη συντήρηση και λειτουργία των Παιδικών Σταθμών, της Βοήθειας στο Σπίτι, των Σχολείων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, τις υποδομές υγείας και αθλητισμού. Όλα αυτά που τόσα χρόνια κατακτήθηκαν και δεν χαρίστηκαν σε κανένα.
Είναι πλέον ξεκάθαρο ότι ΟΛΟΙ μας, με την αποφασιστικότητα και τη μαχητικότητα που μας διακρίνει θα βρεθούμε στην πρώτη γραμμή του αγώνα, γιατί αυτά τα μέτρα ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ !!!!
Καλούμε όλους τους κοινωνικούς φορείς και τους δημότες σε γενική συστράτευση στον αγώνα για την ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΩΡΑ των μέτρων εξαθλίωσης. Σ’ αυτό το φαύλο κύκλο της ανασφάλειας η αντίδραση πρέπει να είναι κοινή.
ΟΛΟΙ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 5 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2012 ΚΑΙ ΩΡΑ 7.00 π.μ. ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΤΟ ΠΑΡΩΝ.

Το Διοικητικό Συμβούλιο