Τετάρτη 9 Μαΐου 2012

Καταγγελία - δε θα περάσει ο χιτλερισμός!


ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΠΟ ΦΑΣΙΣΤΟΕΙΔΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΣΤΟΝ Π.ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ (Κα'ι'ν) , ΣΤΟ ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ.

Δολοφονική επίθεση φασιστών τραμπούκων της
Χρυσής Αυγής δέχτηκε σήμερα το βράδυ ο  Παναγιώτης Παπαδόπουλος(Καϊν) μοιράζοντας αντιφασιστικά φυλλάδια σε κεντρικό σημείο του Παλαιού Φάληρου πίσω απο την καφετέρια Στάρμπακς γωνία Τρίτωνος και Νηρέως , μια μέρα μετά την προεκλογική φασιστική συγκέντρωση της συμμορίας Χρυσής Αυγής στο Παλαίο Φάληρο.Περίπου 10 άτομα νεαρής ηλικίας που έχουν αποβλακωθεί απο τον νεο- φύρερ Μιχαλολιακο, του επιτέθηκαν και προσπάθησαν να του πάρουν την τσάντα που είχε στον ωμο του.Μετά απο σύντομη πάλη και ενώ τον κυνηγούσαν , κατάφερε να διασχίσει την παραλιακή λεωφόρο Ποσειδώνος μέσα απο τα διερχόμενα αυτοκινητα με κίνδυνο της ζωης του. 
.Καταγγέλουμε τα τάγματα εφοδου που συνηθίζουν να κάνουν άνανδρες επιθέσεις 10 προς 1.
Προσοχή σε όλους, η δράση της Χρυσης Αυγής , που διεκδικει(αλοιμονό μας )την εισοδό της στην Βουλή είναι καθαρά δολοφονική και απειλεί την δημοκρατία και την ελεύθερη διακίνηση ιδεών-απόψεων , ΟΛΩΝ ΜΑΣ!

ΟΜΩΣ,


Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΩΝ ΝΑΖΙΣΤΩΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΣΤΗ ΓΩΝΙΑ.Η ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΒΙΑ ΔΕΝ ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΜΑΖΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΡΟΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ.

ΑΛΗΤΕΣ, ΦΑΣΙΣΤΕΣ, ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΗ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΙ ΤΑ ΘΕΛΕΤΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΣΑΣ ΑΦΟΥ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΤΟ ΜΥΑΛΟ.
 
Παλαιό Φάληρο 3/5/2012

Το κείμενο προσυπογράφει όλη η οικογενειά του.