Παρασκευή 16 Μαρτίου 2012

ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΧΩΡΙΣ ΜΕΣΑΖΟΝΤΕΣ - Σήμερα, Παρασκευή 16/3 η εβδομαδιαία συνάντηση της οργανωτικής ομάδας



ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 16/3 ΣΤΙΣ 19.30 ΣΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΤΩΝ ΙΜΒΡΙΩΝ, 
Ελ. Βενιζέλου 80


 ΛΑΪΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ        
                
Τα τελευταία χρόνια και όσο περνάει ο καιρός, η επίθεση του Κεφαλαίου ενάντια στους μισθωτούς,εργαζόμενους συνταξιούχους μετανάστες γίνεται όλο και πιο άγρια και ανελέητη   Καθημερινά περισσότεροι άνθρωποι ,αδυνατούν να καλύψουν και τις στοιχειώδεις  ανάγκες τους.

  Απέναντι σ’ αυτή  την τρομοκρατία,πού καταστρέφει τη Ζωή μας,  τις ελπίδες μας, τα όνειρά μας, αντιτάσσουμε την πάλη μας  γιά νά απαλλαγούμε απ, τους εγκάθετους της  Τρόικα και του κεφαλαίου.


Αυτοοργανονόμαστε και αναπτύσσουμε την αλληλεγγύη μας.

Καλούμε κάθε κάτοικο της Ν.Σμύρνης, να πλαισιώσει με την δική του συμμετοχή τις δράσεις αυτές για να αρχίσουμε να βάζουμε τις βάσεις για το χτίσιμο μιας άλλης κοινωνίας.

Στα πλαίσια αυτού του πνεύματος δράσης και κατανόησης, ότι ένα μεγάλο μέρος του λαού  αδυνατεί να καλύψει ακόμα και τις διατροφικές του ανάγκες, αποφασίσαμε να βοηθήσουμε στη διάθεση βασικών προϊόντων διατροφής κατ' ευθείαν από τους μικροπαραγωγούς και τους συνεταιρισμους τους, στους καταναλωτές παραμερίζοντας τους μεσάζοντες.

  Επειδή δεν έχουμε  εμπειρία ξεκινάμε  με τη διάθεση ενός βασικού προϊόντος πού είναι το λάδι, και ανάλογα με την επιτυχία του εγχειρήματος θα προχωρήσουμε και σε άλλα βασικά προϊόντα.
   Τι προσπαθούμε να πετύχουμε με αυτή τη δράση:

  1] Να φθάσουν στους καταναλωτές φθηνά και ποιοτικά  προϊόντα .
  2] Να βοηθήσουμε τους μικροπαραγωγούς ώστε σιγά, σιγά να οργανωθούν με στόχο ν΄αναπτυχθεί η ντόπια παραγωγή.

 3]Να βοηθήσουμε στην πτώση των τιμών σε βασικά είδη λαϊκής κατανάλωσης.

 4]Να εξαλειφθούν όπου είναι δυνατόν προς το παρόν οι μεσάζοντες .

 5] Να προσπαθήσουμε μαζί με τους παραγωγούς να εφοδιάζονται με τα αναγκαία διατροφικά προϊόντα τα αστικά κέντρα  ακόμα και σε δύσκολες καταστάσεις πού μπορεί να παρουσιαστούν στο μέλλον από διάφορα κυκλώματα [σαμποτάζ μεσαζόντων τρομοκρατικά διλήμματα κ.λ.π.]



ΠΡΟΣΕΧΩΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΕΝΑΡΞΗ ΤΩΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΩΝ