Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2011

Προτάσεις για δράσεις από τη 2η συγκέντρωση/συζήτηση κατοίκων

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ
1. Συμμετοχή στο κάλεσμα τη Δευτέρα 28/11 για κινητοποίηση ενόψει της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου της Καλλιθέας στις 20.30 με αφορμή της συζήτηση για τα χαράτσια (Ματζαγριωτάκη 76)

2. Συμμετοχή στην κινητοποίηση έξω από το Συμβούλιο της Επικρατείας (Πανεπιστημίου και Σανταρόζα, έναντι Rex) την Παρασκευή 2/12 και ώρα 9.30 όπου θα εκδικαστεί η προσφυγή του ΔΣΑ για την αντισυνταγματικότητα του χαρατσιού

3.Κινητοποίηση στις 5 Δεκεμβρίου και ώρα 9.30 π.μ. στα γραφεία της ΔΕΗ (Αριστείδου 5-7) με αφορμή τη δημοπρασία για την ανάληψη των υπεργολαβιών για τις διακοπές ηλεκτροδότησης, με σκοπό την ακύρωσή της.

4.Οργάνωση κινητοποίησης με συναγωνιστές -ίστριες από την Καλλιθέα στη ΔΕΗ της Καλλιθέας (οδός Αραπάκη) για μοίρασμα υλικού για τα χαράτσια, ως απάντηση στην καταστολή που δέχτηκαν μέλη του "Δεν Πληρώνω" στις 25/11.

5. Προετοιμασία αυτοκόλλητων με την υπογραφή της Λαϊκής Συνέλευσης Νέας Σμύρνης, τα οποία θα επικολλούνται σε πολυκατοικίες όπου επανασυνδέθηκε επιτυχώς το ηλεκτρικό ρεύμα, μετά από κινητοποίησή μας.

6.Δημιουργία ομάδας εργασίας που θα διερευνήσει τη δυνατότητα Παναθηναϊκού συντονισμού των Λαϊκών Συνελεύσεων με αποκλειστικό θέμα τη δράση ενάντια στα χαράτσια.

7.Δημιουργία ομάδας εργασίας που θα σχεδιάσει την αποκεντρωμένη δράση μας ανά περιοχή της Νέας Σμύρνης για τον καλύτερο συντονισμό της δικτύωσης μας και του αγώνα μας. Συμπληρωματικά σε αυτή την πρόταση, οι συγκεντρώσεις των γειτονιών να γίνονται στα κατά τόπους σχολεία μετά από τις απαραίτητες συννενοήσεις.

8. Διαμόρφωση κειμένου από τη Λαϊκή Συνέλευση Νέας Σμύρνης με απεύθυνση τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων το οποίο και θα διανεμηθεί από τους τελευταίους και σε συντονισμό με τη Λ.Σ. στους μαθητές και τις μαθήτριες.

9.Χώρος σε Γαλαξία για την ενημέρωση των πολιτών σε σχέση με το ζήτημα των χαρατσιών

10. ΝΕΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ / ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΚΥΡΙΑΚΗ 3/12 ΚΑΙ ΩΡΑ 11.00 Π.Μ ΣΤΟ ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ
ΑΛΛΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
1. Συμμετοχή στην κινητοποίηση της Τρίτης 29/11 στις 10.00 π.μ. στο Νοσοκομείο "Αλεξάνδρα" για διαμαρτυρία για την έμπρακτη κατάργηση της δωρεάν υγείας (εισιτήρια σε εξωτερικά ιατρεία, αύξηση νοσηλειών για τοκετούς κτλ).
2. Έκδοση ψηφίσματος αλληλεγγύης στον αγώνα των απεργών της Χαλυβουργίας Ελλάδος

3. Απεύθυνση σε τοπική ΕΛΜΕ για την οργάνωση ενισχυτικής διδασκαλίας στα πλαίσια της αλληλεγγύης. Στήριξη αντίστοιχων πρωτοβουλιών που λαμβάνουν χώρα στην περιοχή μας.