Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2011

ΜΑΘΗΤΕΣ ΛΙΠΟΘΥΜΑΝΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ

ΛΑΪΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ
17/10/11

ΨΗΦΙΣΜΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ: ΜΑΘΗΤΕΣ ΛΙΠΟΘΥΜΑΝΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ!

Σοκαρισμένοι πληροφορηθήκαμε από τα ΜΜΕ, καταγγελίες εκπαιδευτικών, αλλά και συλλόγων γονέων και κηδεμόνων, οι οποίες αναφέρονται σε λιποθυμίες μαθητών από την πείνα.
Πιο συγκεκριμένα, μαθητής στην Κυψέλη λιποθύμισε και μεταφέρθηκε από δασκάλους στο νοσοκομείο, όπου η διάγνωση ξύπνησε μνήμες του 1944, από την κατοχή: Υποσιτισμός!
Όμως δεν είναι το μόνο περιστατικό: Η πρόεδρος της Ομοσπονδίας Γονέων και Κηδεμόνων Πειραιά, κα Δελλή, κατήγγειλε ότι μαθητές αρπάζουν μπουκιές από το φαγητό άλλων μαθητών, την ώρα που γονείς εκλιπαρούν για λίγο φαγητό σε παιδικούς σταθμούς, για τα παιδιά τους.
Δηλώνουμε ευθαρσώς ότι το ποτήρι ξεχείλησε! Είναι απαράδεκτο παιδιά να μην έχουν να φάνε την ώρα που ο πρόεδρος της βουλής ξοδεύει 16.000.000 ευρώ για να χτίσει βίλλες για να κάνουν διακοπές οι βουλευτές!
Θα μας βρουν μπροστά τους!
Δεν πάει άλλο!!
Η λαϊκή συνέλευση πλατείας Νέας Σμύρνης δηλώνει ότι θα συμμετάσχει στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας που οργανώνουν εκπαιδευτικοί καθώς και σύλλογοι γονέων και κηδεμόνων Αμπελοκήπων-Ερυθρού-Πολυγώνου, αύριο στις 11.00 στην πλατεία Πανόρμου!

ΨΩΜΙ - ΠΑΙΔΕΙΑ - ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ
Η ΧΟΥΝΤΑ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΟ '73

ΑΜΕΣΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΩΡΑ!
ΙΣΟΤΗΤΑ - ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ - ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ

Ο ΜΟΝΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΠΟΥ ΧΑΝΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΟΘΗΚΕ ΠΟΤΕ

ΛΑΪΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ