Τρίτη 5 Ιουλίου 2011

Αποφάσεις Λαϊκής Συνέλευσης Πλατείας Νέας Σμύρνης 4/07/2011

1. Η επόμενη Συνέλευση θα γίνει την Πέμπτη 7 Ιουλίου στις 7:30 στο ίδιο μέρος με θέμα την συμβολή της Λ.Σ. Νέας Σμύρνης στο διήμερο 9-10/07 Γειτονιών της Πλατείας Συντάγματος, την εκεί εκπροσώπησή της καθώς και την έκδοση σχετικού κειμένου - ψηφίσματος.
Για την προετοιμασία του κειμένου θα κατατεθούν προτάσεις στην ηλεκτρονική διεύθυνση lsplneasmyrnis@gmail.com μέχρι την Τετάρτη στις 8.  Οι προτάσεις θα αναρτηθούν στο blog και την Τετάρτη στις 8 όσοι ενδιαφέρονται θα συναντηθούν στο χώρο της Συνέλευσης ώστε να γίνει προσπάθεια σύνθεσης απόψεων σε ενιαίο κείμενο που θα κατατεθεί στη Λ.Σ. για ψήφιση.
Μετά τη Λ.Σ. της Πέμπτης θα προβληθεί το ντοκιμαντέρ "Ακομη και τη Βροχή"
2. Την Πέμπτη  14 Ιουλίου θα γίνει εκδήλωση με θέμα το Χρέος.  Για την συγκεκριμένη εκδήλωση η Συνέλευση ψήφισε τη θέσπιση Θεματικής Ομάδας για το Χρέος η οποία ανέλαβε να προτείνει στην αμέσως επόμενη συνέλευση ακριβή τίτλο και ομιλητές με τους οποίους θα κάνει και τις σχετικές συνεννοήσεις.  Η Θεματική Ομάδα είναι ανοικτή σε όποιον επιθυμεί.
3. Θεσπίστηκαν ακόμη 3 Θεματικές Ομάδες με σκοπό τη διενέργεια αντίστοιχων εκδηλώσεων στο εγγύς μέλλον :
α. Αμεση Δημοκρατία
β. Παιδεία
Ολες οι Θεματικές Ομάδες είναι ανοιχτές και όποιος επιθυμεί μπορεί να επικοινωνήσει σχετικά στη διεύθυνση : lsplneasmyrnis@gmail.

Υπενθυμίζεται τα κείμενα - προτάσεις για το ψήφισμα μέχρι Τετάρτη στις 8 στην ίδια Διεύθυνση.